Scandal şi ameninţări cu plângeri penale: pagina de Facebook a Primăriei Constanţa a fost ştearsă în timp ce noul primar, Vergil Chiţac, depunea jurământul

0
781

Scandal enorm pe seama paginii de Facebook a Primăriei Constanţa! În timp ce noul primar, Vergil Chiţac, depunea jurământul de învestitură, cineva care avea acces de administrare a acestei pagini a şters-o pur şi simplu!

Cu alte cuvinte, datele din trecut, postări, cât şi peste 80 de mii de urmăritori ai paginii au dispărut, fapt care i-a determinat pe liberali să reacţioneze: “Pagina oficială a Primăriei Constanța a fost ștearsă, chiar în timpul festivităților de la Palatul Administrativ. Noua administrație condusă de către domnul primar Vergil Chițac a reușit, la scurt timp, crearea unei noi pagini oficiale, demonstrând încă o dată eficiența unei administrații liberale”, a anunţat liberalul Bogdan Drugă.

Pe o altă pagină de Facebook, “Constanţa Altfel”, recunoscută ca fiind manageriată de susţinători ai noului primr Vergil Chiţac, comentariul cu privire la incident a fost şi mai dur, fiind lansate acuzaţii că situaţia are iz penal. Din comentariu reiese că pagina primăriei a fost finanţată de-a lungul timpului şi sponsorizată cu bani grei de la bugetul local (prin firma Evonomix), fapt pentru care este anormal ca cineva din “garda veche” să o şteargă. Totodată, a fost indicat şi un “vinovat”, Bogdan Dumitru, cel care deţine Claboo Media, o firmă care realizează filmări (inclusiv cu drona). Numai că Bogdan Dumitru respinge aceste acuzaţii, precizând că nu a fost administrator al paginii, că drept de administrare aveau alte persoane care lucrau în primărie şi a anunţat că va depune o plângere penală împotriva celor care lansează acuzaţii false la adresa sa.

UPDATE:

Pagina (cea veche) a reapărut, la câteva ore de la declanşarea scandalului, semn că cineva a arhivat-o, aşa încât să nu mai fie vizibilă, a revenit asupra deciziei… cu un click! Iată pagina:

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.