Editorial – 2020, anul nașterii ziarului Focus Press, s-a încheiat. Vă mulțumim că ați fost alături de noi

0
388
Daniel ALBU

Într-un an atipic, în care s-au întâmplat mai puține lucruri normale, față de cum eram obișnuiți, am reușit să fim alături de voi. Un cotidian tânăr, cu o echipă tânără, a reușit, în mai puțin de un an, să facă salturi uriașe și să concureze cu celelalte ziare aflate deja pe scena presei locale de 15-20 de ani.

2020 a fost anul în care “Focus Press” s-a născut ca echipă și ca produs media. Este anul în care, alături de voi, cititorii, am trecut prin starea de urgență, decretată la nivel național, prin toate acele măsuri stricte, mai ales în primăvară, când tuturor ne era teamă să ieșim din case. Ne-am bucurat că, în ciuda eforturilor depuse, v-am putut oferi informațiile de care aveați nevoie. Chiar dacă uneori ne-a fost mai greu, nu am renunțat, ci am mers mai departe, căutând știri și informații, pentru a vi le oferi, într-o perioadă dificilă.
Am fost alături de cititorii noștri și atunci când au avut loc evenimente majore pe scena politică sau economică a țării. Nu am căutat să fim vocea cuiva, pentru a ne bucura de favorurile vreunui partid, ci am tratat lucrurile așa cum ar trebui să le trateze și marile trusturi, adică ce era de lăudat, am lăudat, ce era de condamnat am condamnat, în scris, bine-înțeles, indiferent de culoarea politică.
Și nu ne-am oprit aici. Împreună cu oameni inimoși, am organizat campanii umanitare și am participat activ la ajutorarea unor familii nevoiașe. Am fost răsplătiți din plin cu multă recunoștință și zâmbete de bucurie.
Dar, cel mai important, ne-am bucurat de încrederea voastră, atunci când ne-ați citit știrile și anchetele sau când ne-ați urmărit interviurile video. Este adevărat că am mai și greșit. Dar cei care ne vor judeca sunt doar cititorii. La Mulți Ani!

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.