Editorial. Adrian Năstase, cel care a privatizat Petromul, ne învață cum să-i boicotăm pe austrieci

0
155

Face ce face și tot încearcă să atragă atenția asupra sa, ca pe vremea când era păpușarul marionetelor din politica românească. Adrian Năstase nu știe cum să mai apară în public, își dă cu părerea în orice problemă, poate-poate va redeveni vizibil, pregătindu-și intrarea în ”scena”.

Și-a dat cu părerea pe probleme economice, tocmai el care a pus economia pe butuci în perioada 2000-2004, și-a dat cu părerea despre justiție, el, care a fost condamnat definitiv în mai multe dosare penale și chiar a stat închis câțiva ani, după ce a încercat să se ”bărbierească” la gât.

Acum, același Adrian Năstase își dă cu părerea despre cum să boicotăm activitatea companiei Petrom, pe care el a privatizat-o în favoarea Asutriei.

„Trebuie să facem tot ce putem să le creăm probleme, dar nu în mod oficial, dar nu autoritățile statului pentru că ar crea o problemă diplomatică solidă”, consideră fostul premier.

 În 2004, chiar el a semnat contractul de privatizare. Este adevărat că România a fost strânsă ”cu ușa”, la acea vreme, dar faza cu boicotul ar trebui să o spună altcineva, nu el, care nu știa ce să mai vândă, sau ce a rămas nevândut de Iliescu.

I-aș recomanda lui Adrian Năstase să își vadă de viața lui, fără să își mai dea cu părerea, pentru că, oricum, nu l-a întrebat nimeni. Poate doar cei de la trusturile care îl plângeau atunci când intra la pușcărie. Pe alții sigur nu-i interesează părerile lui, pentru că românii nu au uitat pentru ce a fost condamnat.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.