Editorial. Amiralul Chiţac a aprobat înfrăţirea Constanţei cu Twin Peaks

0
359
Primăria Constanța

Mai ţineţi minte filmul ăla unde se întâmplau tot felul de lucruri ciudate în oraşul Twin Peaks ? Exact!!!

Da, e ştire oficială. După încercări repetate ale “vicemaiorului” Rusu să se înfrăţească cu Estonia via Bobe, a primit o cerere de nerefuzat să se înfrăţeascu cu Twin Peaks. Aceştia din urmă, monitorizând presă de profil, au găsit o serie de similitudini fantastice între oraşul lor şi Constanţa şi au trimis urgent o cerere de înfrăţire. Dl. vicemaior Rusu a alergat la dl. amiral Chiţac pentru aprobare şi a primit-o pe loc. Nici nu putea fi altfel ştiut fiind faptul că odată cu dl. Amiral o să vină şi americanii să ne salveze. Poate ne salvează de el…..

Interesant este motivul pentru care americanii au dorit înfrăţirea cu oraşul Constanţa. Specialiştii lor au observat că la Constanţa se întâmplă aceleaşi lucruri ciutate-horror-mystery-drama (vezi Wikipendia) ca şi la ei acasă.

Păi cum altfel poate numit rezultatul de la alegerile locale din Constanţa în urma carora oraşul nostru a ajuns să fie condus în ordinea aceasta: de o persoană care nu a candidat nicăieri dar conduce aproape tot (vezi doamna city manager) şi de un fost membru PSD care a candidat şi a pierdut lamentabil dar face tot (vezi dl H. Constantinescu). Acum, dacă ne uitam pe procesul verbal de la Biroul Electoral Judeţean, aflăm că au câştigat Partidul Naţional Liberal (aviz dlui preşedinte Huţucă) dar care nu contează deloc în oraş şi un fost mebru PNL exclus şi revenit în partid care a câştigat dar nu conduce nimic şi nici nu reprezintă partidul care l-a susţinut (vezi dl primar Chiţac). Păi nu-i treabă de Twin Peaks aici, ziceţi şi voi!? Cu alte cuvine, dragi constănţeni, nu contează ce zice Biroul Electoral Judeţean. Realitatea este alta. 

Acum, că dl. amiral nu reprezintă pe nimeni e relativ. Poate îl reprezintă pe dl. Comănescu, aşa cum zicea Făgădău în campanie? Dacă mai pui peste asta şi zvonurile din piaţă că, de rău ce îi merge cu banii, dl Comănescu se uită cu jind la afacerile cu Primăria, că actuala administraţie a început „bulind” nişte afaceri şi pregătind să preia altele (vezi zvonurile cu gunoiul şi certitudinea cu Portul Tomis), că doi angajaţi ai d-lui Comănescu sunt mâna dreaptă şi piciorul stâng al dlui primar Chiţac, mai-mai ca as zice ca e ceva foc cu atât fum. Nu ştiu! Însă dacă aşa o fi, dl. Comănescu a tras un loz necâştigător.

Şi, ca să închei în aceiaşi logică ştintifico-fantastică gen Twin Peaks, un amic îmi semnala un lucru extrem de straniu. Cum lumea a ajuns să spună că de vină pentru ce trăiesc constănţenii azi este Făgădău pentru că a pierdut alegerile.Nu, că asta este prea de tot, deşi am văzut cu ochii mei comentariile în consecinţă.

TRĂIASCĂ ÎNFRĂŢIREA ROMÂNO-AMERICANĂ!

Al vostru, Fiul Cetăţii, crescut la umbra lui Publius Ovidius Naso!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.