Focus Press, vocea constănțenilor, este de 3 ani un reper al presei românești de calitate

1
337

Focus Press este de 3 ani un reper al presei românești de calitate, o ţinută civică de excepţie, catalizator al unui adevărat proces de educaţie şi morală. Focus Press a crescut odată cu voi şi sper că, împreună, vom asista la maturizarea lui într-un viitor nu prea îndepărtat.

În cei trei ani de existenţă, Focus Press a fost martorul evoluţiei anevoioase a pandemiei și a războiului din Ucraina, este una din publicațiile care susţine neîndoielnic sănătatea, cultura, educația, economia și toate domeniile de interes ale cetățenilor urbei noastre și nu numai.

Focus Press reflectă zilnic – ca într-o oglindă fidelă – pulsul vieţii constănțene. Prin informaţiile publicate, prin analizele profunde și interviuri, sunt reliefate carenţele mecanismelor reglementate, dar şi reacţiile autorităţilor.

Focus Press îşi merită locul în presa constănțeană şi este necesar ca şi în continuare să îl onoreze. De la un vis, la o redacție a fost doar un pas. Alexandra Cucu și Florin Enuc au pus bazele acestui ziar. Ideile și credința sunt cele care au unit oameni verticali: Loredana și Mădălina Mihai, Mihaela Giuglea, Roger Mantu, Alexandra Vasile, Cătălin Schipor, Daniel Albu, Valentin Ispas, Tudorel Ene, Andriana Makri, Petruț Iacob, Liliana Belciug.

Focus Press s-a născut din dorința de a adăuga valoare presei din România. Multora li se părea o misiune imposibilă. Focus Press, pentru mine, înseamnă forţa de a rezista pe o piață în continuă schimbare, o arhivă vie a istoriei recente a României, într-o perioadă marcată de grele încercări, de zbucium şi de reaşezare a societăţii noastre după o pandemie care ne-a întors viețile pe dos.

Constanța a trecut prin multe provocări în ultimii 3 ani: crize, lecţii grele şi unele reuşite. În toate aceste momente, Focus Press a fost acolo şi a făcut ceea ce a trebuit și va continua cu aceeași perseverență acest drum. Experienţa, profesionalismul, munca noastră din spatele tuturor interviurilor, informaţii documentate care transmit opiniei publice, cititorului dumneavoastră, un mesaj nedistorsionat, transformă Focus Press într-o sursă de informare reală şi credibilă.

Focus Press a fost și a rămas în acești ani oglinda și vocea constănțenilor. 3 ani reprezintă un bun început pentru orice proces de evoluție. 3 ani ne-ați fost cititori fideli și v-am simțit mereu alături. Am crescut împreună cu voi și, dacă ne privim în ochi unii pe alții, realizăm că am și îmbătrânit un pic împreună, dar ne-am păstrat cu același entuziasm și dorință arzătoare luminițele din priviri.

Pentru cititorii Focus Press, aniversarea celor trei ani de activitate neîntreruptă reprezintă o dovadă în plus că presa de calitate îşi va găsi mereu un loc în peisajul media. Rămâneți alături de echipa redacției Focus Press. Mulţumim oamenilor care au făcut şi fac posibilă istoria şi viitorul Focus Press. Vă invităm pe voi, cititorii, mai vechi sau mai proaspeți membri ai familiei noastre, să ne spuneți: Ce înseamnă pentru voi Focus Press?

Alexandra VASILE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.