Proiectul meu – #FocusPress

0
197

02.02.2022. Se împlinesc fix 2 ani de când am lansat Focus Press.

Este proiectul la care am muncit folosind experiența celor 20 de ani de când deja lucram în presă, aproape toate resursele, cunoștințele și atuurile de care dispun și nu mă opresc aici! Personal, consider acest proiect un succes pentru că în doar 2 ani l-am adus în poziția de a se bate cu toate celelalte produse media locale existente pe piață.

Echipa Focus Press a demonstrat că nu vechimea unui brand contează, ci agerimea, prospețimea, inovația, tenacitatea, înțelegerea nevoilor oamenilor cărora ne adresăm, adică cei care ne dau sens existenței noastre ca produs media.

Mă înclin în fața cititorilor noștri și să fie convinși că mai avem multe de spus și multe etape de parcurs împreună, ajutându-ne reciproc.

Mă înclin în fața celor care formează echipa redacțională: sunteți cei mai buni din câți am cunoscut, ca oameni, ca jurnaliști.

Le mulțumesc celor care au avut încredere în acest proiect și au dat o mână de ajutor. Constanța și nu numai se bazează, de 2 ani, pe o sursă sănătoasă de informare.

Alexandra CUCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.