Se construieşte încă un bloc de 12 etaje în staţiunea Neptun

0
804
foto: Litoralul Romanesc

New Style Architecure SRL intenționează să construiască un imobil de locuințe de vacanță în regim de înălțime de 12 etaje în sudul litoralului românesc, dat fiind faptul că ceastă zonă s-a dezvoltat foarte mult, în ultimii ani, devenind din ce în ce mai atractivă.

Imobilul va fi situat pe strada Trandafirilor, numărul 6K- 6L din stațiunea Neptun, municipiul Mangalia. În acest sens, societatea ce va realiza această investiție a depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța documentația necesară.

Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă , în acest fel, publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, ce este una favorabilă, în sensul că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil cu locuințe de vacanță D+P+12Etaje și organizare de șantier cu respectarea reglementărilor urbanistice.”

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta de pe strada Unirii, numărul 23 din municipiul Constanța,, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.

Comentariile, observaţiile, dar și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 11.09.2021 (în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ). Data afişării anunţului pe site, joi, 2 septembrie a.c..

Societatea New Style Architecture SRL a luat naștere la data de 21 august 2017, având sediul pe strada Tudor Arghezi, numărul 1 din Mangalia. Administrator este Stoica Laura Nicoleta, care este și asociat împreună cu Stoica Silviu, fiecare deținând câte 50% din capitalul social. Cifra de afaceri în anul 2020 a fost de 4.553.432 de lei, profitul net de 953.282 de lei și datorii de 1.437.802 de lei. La acea dată firma avea un angajat.

Loredana MIHAI

Citește și:

https://focuspress.ro/continua-proiectul-de-modernizare-a-infrastructurii-din-statiunea-neptun-olimp/â

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.