La mulţi ani, dragi cititori! Vă mulțumim că ne urmăriți

0
122
Daniel ALBU

A trecut încă un an în care noi, cei din echipa cotidianului online Focus Press, am fost alături de voi, cititorii noștri, iar voi ați fost alături de noi. A fost un an bun, putem spune pe bună dreptate, în care v-am oferit știri, anchete, dar și perspective.

Anul 2021 ne-a oferit nouă, celor care vă servim cu informații utile zi de zi, posibilitatea să reflectăm asupra solicitărilor și a exigențelor voastre, ne-a dat posibilitatea să răspundem dorințelor voastre. Pentru Focus Press a fost cel de-al doilea an în care noi, echipa, ne-am simțit și mai aproape de voi, cei care ne urmăriți.

Cotidianul Focus Press s-a născut din dorința de a vă informa corect și la timp, iar într-un timp destul de scurt a urcat pe locuri fruntașe ale clasamentelor, fiind unul dintre cele mai citite ziare locale din mediul online. Asta datorită vouă. V-am oferit informații din toate domeniile de interes, am realizat interviuri cu reprezentanți ai autorităților statului, cu celebrități, cu oameni de cultură și cu diverse persoane care au avut ceva de transmis, de interes public. V-am oferit noutăți de pe scena politică cu reprezentanți ai tuturor partidelor, dovedind încă o dată că nu suntem aserviți politic. Când am avut de lăudat sau de criticat, am făcut-o fără a ține seamă de culoarea politică. V-am oferit informații de interes din domeniul juridic, informații culturale sau din sănătate. Am fost alături de cei greu încercați, în situații grele, am ajutat ori de câte ori am avut posibilitatea să rezolvăm diverse cazuri, atunci când constănţenii au apelat la noi.

Nu ne-a oprit nici pandemia COVID-19, nici condițiile meteo, iar când a fost cazul, am publicat știri indiferent de oră, din zi și din noapte, pentru a vă ține la curent cu ceea ce se întâmplă în Constanța și în țară. Vom continua să rămânem alături de voi și în noul an, vom fi cel puțin la fel de buni, dând dovadă de profesionalism și devotament față de cititori, pentru că voi sunteți cei cărora le dedicăm întreaga noastră activitate, iar voi sunteți cei îndreptățiți să ne criticați atunci când mai greșim. Vă mulțumim că sunteți alături de noi. La mulți ani!

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.