Deputatul Rădulescu explică ce a vrut să spună prin termoscanare şi consideră că nu e nici o diferenţă între Covid şi virusul hepatitei C

0
814

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, cel căruia mulţi îi spun acum „Mitralieră”, şi care a fost la un pas de excluderea din partid după ce a avut un limbaj controversat la adresa anumitei părţi din diaspora, revine în atenţie cu un comentariu despre „termoscanare”. Acesta a declarat că termoscanarea vine „la pachet” cu preluarea neautorizată a datelor personale şi că nu se referă la măsurarea temperaturii cu termometrele utilizate, spre exemplu, la intrarea în magazine, ci la altceva. Cei care nu au ştiut exact la ce se referă sunt „ultimii oameni” – a mai spus deputatul, care a adăugat că el este, în primul rând, medic. În cadrul unui interviu acordat Focus Press, Rădulescu a explicat ce înţelege el despre termoscanare, de ce este împotriva măsurilor instituite de actualul guvern, de ce măştile fac rău şi de ce este împotriva vaccinării obligatorii.

Iată câteva din declaraţii:

„Eu mă consider în primul rând medic şi după aceea politician, că nu îmi face mare plăcere că sunt politician, pentru că, din păcate, clasa politică este aşa cum este şi toată lumea este băgată la grămadă. Eu, spre deosebire de mulţi dintre colegii mei, nu mi-a plăcut să tac când a fost cazul să nu tac, şi de asta probabil că am deranjat. Dar nu mă deranjează să deranjez. (…) E important ca în viaţă să rămâi tu, să nu te asemeni cu celelalte oi. Eu nu voi fi niciodată oaie. Sunt leu ca zodie şi nu pot să fiu oaie”;

„Cei care conduc acum Guvernul nu au nici un interes să explice, tocmai ca să existe această nebuloasă, pentru ca ei, în timpul ăsta să-şi facă tot felul de aranjamente, vânzând tot felul de produse medicale şi îmbogăţinud-se, punând lumea să stea în carantină atunci când nu este cazul să stea în carantină (…). Eu sper că la un moment dat lucrurile astea se vor ancheta şi cei care au făcut ce au făcut să ajungă în puşcărie – mă refer peste tot în lume, nu doar în România –, pentru că acest virus este un virus ca orice altfel de virus. Nu există nici o diferenţă între virusul ăsta şi virusul hepatitei C (….)”.

Referindu-se la anchete, Rădulescu a subliniat că ar dori ca ele să fie instrumentate de procurori de la parchete şi nu de către cei de la DNA!

„Lumea confundă. Termometru digital şi camerele de termoscanare, care au un soft integrat – eu la ăsta m-am referit, nu la termometrul acela care arată ca un pistol şi care îţi ia temperatura şi atât. Nici cu asta nu sunt de acord, că ar trebui să fie o persoană calificată, nu un paznic de la hypermarket, dar hai să trecem şi peste asta. Dar, eu m-am referit la o declaraţie a ministrului Sănătăţii, care s-a referit la termoscanare şi a spus aşa: în următoarea perioadă vom face un program prin care vom obliga toate societăţile comerciale, tot ce înseamnă autorităţi publice  (…), se vor instala aceste camere termale cu soft integrat, aceste termoscanere – că la asta m-am referit, nu la ce au comentat toţi cei care nu au înţeles – şi care a spus, domnul ministru, că aceste termoscanere care costă 12 mii de euro (….) Prin această termoscanare se face o recunoaştere facială, pentru că prin această termoscanare se prelucrează, în afară de datele pro-temperatură, datele biometrice…”.

Întreaga explicaţie pe acest subiect o puteţi urmări în materialul VIDEO. În cadrul aceluiaşi interviu, Rădulescu a făcut referire la „curvele” care au revenit în ţară, la „incidentul mitraliera”, dar şi la vaccinarea care se doreşte a fi obligatorie.

Un alt comentariu al deputatului a fost acela că nu i s-ar părea normal ca familiilor celor care au murit de Covid să primească alte despăgubiri în afară de ajutorul de înmormântare care este acordat în orice situaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.