Lovitură pentru Chiţac! Scupra: Poate ar trebui să analizăm candidatura la Primăria Constanţa

0
1732

Primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, a fost invitatul Focus Press la un interviu despre proiectele în lucru, arătând că în scurt timp se va finaliza investiţia la un nou parc, în zona promenadă, mai multe parcări, plantări de copaci, iar începând de azi este funcţională substaţia de Ambulanţă.

La capitolul proiecte încheiate, edilul a menţionat şi locurile de joacă, în timp ce la Castrul Roman – proiect în derulare – săpăturile arheologice au adus la suprafaţă o serie de obiecte extrem de preţioase.

Însă, în afară de discuţia legată de activitatea administraţiei locale, precum şi implicarea în gestionarea măsurilor din perioada stării de urgenţă, George Scupra a răspuns şi întrebărilor legate de politică, iar în privinţa candidatului PNL la Primăria Constanţa, edilul nu şi-a schimbat părerea. “Poate ar trebui să analizăm candidatura la Primăria Constanţa”, a spus Scupra, care a dat de înţeles că în continuare nu este de acord cu decizia PNL de a-l avea pe senatorul Vergil Chiţac drept candidat. El a adăugat că este de dorit o analiză în interiorul PNL – dacă să se meargă pe varianta Chiţac sau o alta -, urmând ca majoritatea să decidă.

“Voi candida din nou, din partea PNL, la Ovidiu. Sigur că, oricând, m-am pus la dispoziţia partidului. S-a luat decizia că avem candidat (la Primăria Constanţa – n.r.). N-a avut susţinerea mea (Vergil Chiţac – n.r.), dar a avut susţinerea echipei. O spun franc, nu am agreat această candidatură şi am spus-o şi am argumentat-o în Biroul Judeţean. Cred că pot fi alte soluţii. Eu cred că s-a distanţat şi nu a fost lângă partid atunci când a trebuit să fie“, a spus Scupra, referindu-se la Chiţac.

O altă chestiune comentată de Scupra a fost legată de decizia Arhiepiscopiei Tomisului de a “repeta” Paştele. Primarul din Ovidiu este consilier eparhial şi… susţine iniţiativa Arhiepiscopiei! Motivul, dar şi multe alte declaraţii le găsiţi în materialul VIDEO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.